Verfraaiing clubhuis Union

25 maart 2024


Verfraaiing clubhuis Union

Beste leden,

Diegenen die recent nog in het clubhuis zijn geweest, hebben zich vast afgevraagd wat toch die groene vierkantjes op de muur achter de bar betekenen.

Hier komt het antwoord: een spontane en creatieve groep leden heeft vol enthousiasme aangeboden om ons clubhuis in een nieuw jasje te steken. Yvonne, Miguel, Karlijn en Tommi zijn de initiatiefnemers van dit project.

De huidige inrichting, en dan met name de stoelen, de kleurstelling, de inrichting van de bar, is inmiddels al de nodige jaren oud.
Het idee van de groep is om een meer eigentijdse en warmere sfeer in ons clubhuis te brengen en de ruimte om te vormen tot een multifunctionele plek waar jong en oud gezellig kunnen zitten om te kletsen, te drinken of gewoon even te hangen of misschien zelfs te werken.

Het bestuur ondersteunt dit initiatief van harte. We realiseren ons dat met het oog op de toekomst en met de mogelijke komst van Padel er andere eisen aan de inrichting gesteld moeten worden.
Dat dit betekent dat er soms afscheid genomen moet worden van oude en vertrouwde zaken, zal voor sommigen niet altijd makkelijk zijn, met name niet voor hen die vele uren besteed hebben aan het onderhoud en de inrichting van het huidige clubgebouw. Dat is begrijpelijk en zeker een punt waar bij stilgestaan mag worden.

Maar tegelijk moeten we ook verder.
Laten we nu dan vooral ook blij zijn dat er leden zijn opgestaan die zich vol energie in willen zetten voor de herinrichting en aankleding van ons clubgebouw. En laten we hen daarbij vooral zoveel mogelijk ondersteunen.

We hebben de nieuwe verfraaiingsgroep gevraagd om in grote lijnen aan te geven welke aanpassingen ze wensen door te voeren.

Miguel heeft op de ALV van 19 maart de plannen nader toegelicht: in de eerste fase worden de kleur en decoratie van de muur links en rechts van de bar aangepakt en krijgt ook de bar zelf een make-over.
In een tweede fase komt het meubilair aan bod (gezellige zithoek, andere tafels en stoelen, bij voorkeur van hout).
In principe wordt alles in eigen beheer gedaan en wordt er goed op de kosten gelet.

Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat het uiteindelijke resultaat er mag wezen.
Toen jaren geleden de eerste kunstgrasbanen werden aangelegd en daarmee ook de inrichting van het clubhuis drastisch moest worden aangepast, luidde de slogan: OPGEFRIST VERDER.
En nu staan ons weer de nodige veranderingen te wachten en zeggen we opnieuw: OPGEFRIST WEER VERDER.

We wensen de groep veel succes met het realiseren van hun plannen en kijken uit naar het resultaat!
Hieronder volgt een bericht van de verfraaiingsgroep met een speciaal verzoek.

Met sportieve groet,
Het Bestuur          In overleg met het bestuur gaan wij, Miguel, Yvonne, Tommi en Karlijn, dit voorjaar het clubhuis opknappen. We hebben een idee opgezet en akkoord van het bestuur.

Miguel heeft onze plannen in de laatste ALV toegelicht: we gaan schilderen, het interieur vervangen en de indeling veranderen om het geheel weer een frisse en gezellige uitstraling te geven.

Heb je zin om 1 of meerdere dagen te komen helpen, dan graag! Dan voegen we je toe aan een app-groep waarin we laten weten wanneer we met wat aan de slag gaan.

Ben je creatief op een bepaald vlak en denk je dat je hiermee iets kunt betekenen voor het verfraaien van het clubhuis? Neem dan gerust contact met ons op, dan bekijken we of het aansluit bij het plan.

Mocht je thuis iets over hebben waarvan je denkt dat het misschien goed bruikbaar is en past bij de nieuwe inrichting, dan de vraag even contact met ons op te nemen of een foto te sturen. Dan bekijken we of het bruikbaar is.
Het is nadrukkelijk niet de bedoeling spullen of meubels zonder overleg met ons bij Union achter te laten.

We hebben er veel zin in!
Wil je helpen/heb je mogelijk iets bruikbaars? Dan kun je contact opnemen met één van ons.

Groet,
Miguel, Yvonne, Tommi, Karlijn

Nieuwscategorieën