Mijn speelsterkte

(Tekst KNLTB)

Speelsterkte 2019

Jaarlijks wordt in november de balans opgemaakt en worden de speelsterktes voor het nieuwe jaar vastgesteld.
Jouw speelsterkte voor 2019 is bekend! Je kan deze nieuwe speelsterkte (enkel & dubbel) terugvinden in jouw spelersprofiel op MijnKNLTB.nl.
De nieuwe speelsterkte is pas vanaf 1 januari 2019 zichtbaar in de KNLTB ClubApp. Volg onderstaande stappen om de speelsterkte te vinden:

1 Ga naar MijnKNLTB.nl
2 Typ je naam of bondsnummer in de zoekbalk en zoek Klik op je naam
3 Vervolgens verschijnt jouw spelersprofiel met je huidige speelsterkte en je actuele rating.

Wanneer je met je muis over je speelsterkte van 2018 beweegt verschijnt de nieuwe speelsterkte voor 2019. Wanneer je een account aangemaakt hebt op MijnKNLTB.nl verschijnt er, wanneer je bent ingelogd een lichtblauwe melding die jouw speelsterkte voor 2019 weergeeft.

De speelsterkte voor 2019 wordt bepaald op basis van je eindejaarsrating. Een gedetailleerd overzicht van de door jou behaalde resultaten in competities en/ of toernooien in seizoen 2017-2018 vind je terug in jouw spelersprofiel op MijnKNLTB.nl. In de procedure speelsterktebepaling 2019 staat uitgelegd hoe de speelsterktes zijn bepaald en welke grenzen zijn gehanteerd.
Vanaf 1 januari 2019 kan je je nieuwe speelsterkte gebruiken. Speel je nog een toernooi dit jaar? Schrijf je dan nog in met je speelsterkte van dit jaar. 

Speelsterktewijzigingsverzoek
Het kan voorkomen dat je speelsterkte voor 2019 anders is dan je had verwacht. Ben je het oneens met de nieuwe speelsterkte en is er een goede reden voor een wijziging? Dan kan je vanaf vandaag tot maandag 3 december op de KNLTB-website een speelsterktewijzigingsverzoek indienen. De verzoeken worden in de hele maand december afgehandeld. Zodra jouw verzoek is behandeld, ontvang je een bericht. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 356 8213

Bezoekadres (voor postadres: zie Over Union > Contact)

Sportweg 50
6581 EW Malden bij Nijmegen