Union wint IJspegel !

09 maart 2024


Afgelopen vrijdag beleefden we een spectaculaire afsluiting van het IJspegel Toernooi, vier vrijdagen zijn wij uitgedaagd door TV Malden om te strijden voor de felbegeerde Wisselbeker. We hebben weer veel plezier beleefd op en naast de tennisbanen van Union en Malden.

Vorig jaar moesten we helaas het toernooi vroegtijdig beëindigen vanwege ongunstige weersomstandigheden. Ondanks de naam 'IJspegel Toernooi' bleek sneeuw op de baan een behoorlijke spelbreker. Gelukkig waren de weergoden ons dit jaar gunstiger gezind, en konden we genieten van vier fantastische speelavonden.

Union kwam dit jaar als sterkste vereniging uit de bus. Niet alleen in het totaalplaatje, maar ook als sterkste team.
De spanning op de baan was voelbaar, aangezien alles op de laatste speelavond besloten is. We kijken nu al uit naar volgend jaar met de uitdagingen die de nieuwe IJspegel zich mee zal brengen.

Naast de sportieve strijd stond gezelligheid centraal. Na afloop van de wedstrijden was er ruimte voor ontspanning met hapjes en drankjes. De sfeer was uitstekend, zeker tijdens de karaoke, en het plezier spatte ervan af. De laatste spelers vertrokken diep in de nacht.

TV Malden, we zijn klaar voor een nieuwe editie van het IJspegel Toernooi!
De uitdaging wacht, en we kijken er met veel enthousiasme naar uit om weer samen op de tennisbaan te staan. Laten we er een sportief en gezellig evenement van maken.
 
Met sportieve groet,
Koen

Nieuwscategorieën