Terugblik Open Toernooi Union

08 augustus 2023


Union kan met heel veel plezier terugkijken op wederom een mooie editie van het Open Toernooi.
“Een gezellig evenement waarbij Union zich als fijne vereniging met een fantastisch mooi gelegen park heeft kunnen etaleren aan de vele deelnemers uit de regio”, aldus Ivar Bruaset namens het bestuur.

Dit is te danken aan de inzet van de vele vrijwilligers voor en ook vaak achter de schermen.
De banen lagen er prachtig onderhouden bij en naast de toernooiorganisatie hebben de vele vrijwilligers achter de bar en voor het parkbeheer gezorgd voor een warm welkom aan de deelnemers en toeschouwers.
Ook de primeur van de PokeBowl als gezonde maaltijd is zeer succesvol en smaakvol geweest!

Het was nog even spannend omdat ook Rapiditas in dezelfde tijd hun toernooi organiseerde, maar wederom overtrof het aantal deelnemers de verwachtingen.
Ook de af en toe optredende flinke regenbui was geen probleem voor onze banen en de enthousiaste deelnemers. De banen waren razendsnel droog, ondanks dat er soms in korte tijd een grote bak regen viel.
De sfeer in het clubhuis bleef echter altijd goed tijdens de regenpauzes! 

We hebben mooie partijen kunnen zien en zien er dan ook naar uit om in de toekomst de clubkampioenschappen weer te gaan organiseren om onze banen met mooi tennisspel en enthousiaste spelers te vullen.

Grote dank aan het organisatieteam dat zich heeft ingezet om dit allemaal mogelijk te maken en natuurlijk ook de overige vrijwilligers die zich voor onze club hebben ingezet.
We zullen proberen een moment te creëren om samen gezellig terug te blikken met de vrijwilligers om ook daarmee onze waardering te tonen aan "Het goud van onze vereniging".  

Natuurlijk gaat er ook heel veel dank uit naar onze sponsoren en met name Jos de Jager die als nieuwe sponsor het Open Toernooi in het bijzonder een warm hart en sponsoring heeft toebedeeld. 

Open Toernooi in beeld
Foto's vind je op de Facebookpagina van Union Open Malden https://www.facebook.com/groups/178700048362179 

Nieuwscategorieën