Love... nog enkele exemplaren...!

23 mei 2021


Januari dit jaar kwam Union-jubileumboek ‘LOVE. Uit liefde voor tennis’  ter beschikking.
Veel (ook oud-)leden lieten de makers weten te genieten van de onverwachte invalshoeken van deze cultuur-historisch beschouwing van de tennissport waarin het 85-jarige Union centraal staat. Het bleek zo ook een mooi cadeau-item.

De publicatie trok ook de belangstelling van het Katholiek Documentatiecentrum van de Radboud Universiteit, het Regionaal Archief Nijmegen, Stichting Heemkunde, enkele bibliotheken en leden van omringende tennisclubs. 

Het boekwerk leverde de TV Union veel publiciteit op in de lokale media met o.a. een groot interview met onze voorzitter in De Gelderlander.

Ook op deze plaats spreken de makers Wim Spaan en Renie Hesseling hun dank uit aan de co-founders die de realisering van het subliem vormgegeven boek mogelijk maakten:  Consumedia bv Wim Spaan - Digishock.com - Gemeente Heumen - Heinz J. Maahs - LTC/Language Training Centre bv Renée Pheiffer - Tennisvereniging Union - NN.

Wim Spaan en Renie Hesseling kijken met plezier terug op hun succesvolle productie en samenwerking. Wim spreekt van ‘een grafisch kunststukje.’

Nog enkele exemplaren beschikbaar
Meer informatie en bestellingen via: http://www.prodotto.nl/love
Maar... OP=OP..!

 

Ga naar 

 http://www.prodotto.nl/love 

Nieuwscategorieën