Onze tennistrainer Sang

 

Hoi allemaal! 

Mijn naam is Sang Minh Nguyen en sinds Januari 2022 ben ik een van de trainers bij TV Union in Malden. Margo vertelde enthousiast over haar tijd bij TV Union en vroeg daarna of ik ook geïnteresseerd was om daar training te geven. Dat leek mij wel ideaal om dat ik nog wat voor naast mijn studie zocht en wat dicht bij huis was. Zo studeer ik huidig Commerciële Economie aan de HAN te Nijmegen en woon ik ook in Nijmegen/Brakkenstein.  

Toen ik begon met studeren begon ik tegelijkertijd ook met tennissen bij N.S.L.T.C. Slow de studenten tennisvereniging in van Nijmegen. Ik heb echter ervoor tennis altijd al leuk gevonden maar helaas niet de kans gehad om sinds jongs af aan al te gaan tennissen. Echter ben ik nu al 4 jaar hard aan het trainen bij TV Rapiditas en train ik 3 keer per week en speel ik daarnaast nog veel vrij. Omdat tennis ook echt een passie is voor mij ben ik ook in mijn vrije tijd altijd bezig met. 

Hiervoor heb ik ook een tijdje lesgegeven in Gennep en Zevenaar echter door de reistijd ben ik daarmee gestopt. Verder ben ik van plan om mijn A licentie te behalen nadat ik mijn bachelor heb afgerond! 

Mijn eerste ervaringen binnen TV Union zijn plezant geweest een zeer hechte club met enthousiaste leden! Ik heb veel zin in de komende periode bij TV Union hopelijk jullie ook tot snel op de vereniging! 

Groetjes, 

Sang Minh Nguyen