Onze tennistrainer Margo Kok
Hallo allemaal! 

Even voorstellen…  
Mijn naam is Margo Kok en ik ben sinds februari 2021 één van de trainers bij TV Union in Malden. Vanaf mijn 6e levensjaar ben ik begonnen met tennis en tot op de dag van vandaag doe ik dit met veel plezier. In mijn jeugd heb ik bondstraining bij de KNLTB gevolgd en in mijn tienerjaren ben ik steeds meer toernooien gaan spelen. Door het fanatieke tennissen heb ik ervoor gekozen om mijn studie Nederlands recht in Nijmegen te gaan doen, zodat ik op relatief hoog niveau bij TV Rapiditas in Nijmegen kon gaan spelen.  

Tijdens en na mijn studie ben ik competitie blijven spelen op zowel zaterdag Eredivisie-niveau en op de zondag in de 2e klasse gemengd. Ook heb ik enkele jaren deelgenomen aan nationale ranglijsttoernooien in zowel enkelspel als dubbelspel. Ik heb altijd gezegd dat ik pas zou stoppen met fanatiek tennissen wanneer ik niveau 2 heb bereikt. Dit is inmiddels gelukt waardoor ik twee jaar geleden heb besloten om het tennis wat af te bouwen en meer tijd te besteden aan mijn andere liefdes en hobby’s. Wel probeer ik het niveau te behouden door met enige regelmaat een balletje te slaan.  

Helaas heeft corona roet in het eten gegooid en tennis ik inmiddels op een wat lager pitje. Wel heb ik hierdoor tijd gekregen om het training geven weer op te pakken. Veelvuldig heb ik op invalbasis training gegeven en daarnaast geef ik al enkele jaren privétraining. Nu geef ik, naast mijn baan als bedrijfsjurist, in de avonden en in het weekend training bij TV Union in Malden.  

Naast het geven van training heb ik tien jaar lang in de Open Toernooi Commissie van TV Rapiditas gezeten. Eerst als lid en later als voorzitter. Ditzelfde geldt voor mijn functie in de technische commissie. Daarnaast maak ik al enkele jaren deel uit van de Tuchtraad van de KNLTB. De regels van het Fair Play Reglement ken ik dus heel goed! Verder heb ik verschillende evenementen georganiseerd zoals de KNLTB Gelderse Tennis Masters, Lentekriebels/Zomervibes (dagtoernooi voor v  vrijgezellen zodat zij op een sportieve manier kennis kunnen maken met elkaar).  

TV Union is een mooie vereniging  met leuke en enthousiaste leden waar zowel het prestatieve gedeelte als het recreatieve gedeelte op een hoog niveau staan. Ik ben dan ook blij dat ik deel mag uitmaken van dit team.  

Ik heb er veel zin in en hoop natuurlijk dat ik mijn cursisten een hoop kan leren!

Tot ziens op de vereniging!!