Karin/Jos winnen HDK GD7

02 november 2018


De 25-jarige editie van het HDK 17+, het zilveren jubileum, werd van 29 september tot 7 oktober gespeeld bij HTC, TV Malden, TV Union en LVTO.
 De organisatoren hadden alles uit de kast getrokken om er een bijzonder toernooi van te maken. Er was een goochelaar en een karikatuurtekenaar, en bij TV Malden verleidde gezellige muziek te dansen in plaats van te tennissen..
 TV Union was omgebouwd tot een heus kermisterrein: je kon er ballen gooien, in een grabbelton graaien en voor jong en oud waren er Oudhollandse spelletjes. Frustraties over een verloren wedstrijd kon je botvieren op de Kop van Jut. Vond je dat iets te heftig, dan kon je altijd nog een noot kraken, want voor alle spelers had Monique walnoten uit eigen tuin meegenomen.
 
 Op het terras of in het clubhuis kwam je makkelijk een oude bekende tegen. Het HDK-toernooi is immers ook een reünie voor oud HDK-spelers.
 Gezellig om mensen te spreken die je een tijd niet gezien had en samen herinneringen op te halen. De archieffoto’s van vroegere edities kwamen daarbij goed van pas.
 Verrassend al die oude plaatjes, alhoewel, soms ook confronterend. Ja… de tijd vliegt en de zwaartekracht heeft niet stilgezeten. Wat er toch allemaal kan veranderen in 25 jaar….
 
 Na een week met prachtig weer en veel gezelligheid werd zondag 7 oktober deze 25e HDK 17+ afgesloten met spannende finales.
 Unionteam Karin Radstake / Jos Peters won de GD-finale 7, en ging er dus op dit zilveren jubileum met zilver vandoor. Gefeliciteerd!
 Andere Unionspelers - soms samen met een ex-lid  - waren Sandra Eichelsheim / Tanja van den Heuvel (DD6), Albert Verhoeven / Lajla Kadic (GD6), Riet Dumont / Enny Keijsers (DD7), Maarten / Maks Blaauw (HD7) en Jan Smulders met een externe jonge schone, Vicky genaamd (GD6). Union was met 11 deelnemers goed vertegenwoordigd.
 
 Monique, Sandra en Diewertje, jullie hebben er een fantastisch en onvergetelijk jubileumtoernooi van gemaakt. Veel lof en dank!

Toekomst 
Dit jubileumtoernooi zou meteen ook de laatste editie zijn; de organisatoren vonden 25 keer welletjes. 
Maar… dóórgaan wordt inmiddels toch weer voorzichtig overwogen… Het is immers een mooie traditie en altijd een heel sfeervol toernooi. 
Wil je dat ondersteunen? Neem dan even contact op met Jos Peters.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 356 8213

Bezoekadres (voor postadres: zie Over Union > Contact)

Sportweg 50
6581 EW Malden bij Nijmegen