Geslaagde HDK 50+

21 augustus 2022


Foto's Margareth Bosch
https://www.uniontennis.nl/foto-albums/f_72177720301464129 

Live verslag Joop Battefeld
Gelukkig kon dit jaar weer na corona het  HDK50+toernooi  gespeeld worden van 2- 5 augustus bij Malden, Overasselt en Union.
Dankzij de uitstekende organisatie met o.a onze Noortje van Stijn en Maria Brans was het weer een bijzonder geslaagd tornooi, waarin deelnemen en gezelligheid voorop staan.
Er werd gespeeld in HD8, HD6/7, DD6/7, GD8 en GD 6/7 gedurende een uur per wedstrijd.

Union was ook dit jaar weer zeer succesvol en het duo Albert Verhoeven/Noortje van Stijn behaalde een welverdiende tweede plaats in de GD 6/7, terwijl de finale DD 6/7 een louter Unionaangelegenheid was met als uiteindelijke winaar Lajla Kadic/Renee van Kemenade en Josee Barten/Kaisa Hyyrynen als eervolle tweede.  

Op alle parken was het weer prima verzorgd en ook de gewaardeerde barmedewerkers zorgden voor de deelnemers, die door de warmte vaak wel een drankje konden gebruiken.!  
Het was alle dagen heel zonnig weer, ofschoon het met name woensdag wat aan de warme kant was.

De finale dag is ieder jaar op een ander park - dit jaar bij Union, waar ook de prijsuireiking plaats vond door de voorzitter van de commissie Joep Kroes.
Deze bedankte iedereen voor zijn deelname en stond ook stil bij de mensen die ons afgelopen jaren ontvallen zijn.
Iedere winnaar kreeg als prijs een kaars, waarbij Joep duidelijk aangaf dat hier absoluut geen enkele associatie met Johan Derksen mocht worden gemaakt!  

Het toernooi werd afgesloten met een voortreffelijk Vietnamees diner uit de Molenhoek, dat alle verwachtingen overtrof…..  
We kijken terug op een fantastisch toernooi met nogmaals dank aan de commissie en alle vrijwilligers op alle parken. 

Nieuwscategorieën